OFERTA SPECIALA

Limba:
  • Română
  • English

OFERTA DE CAZARE !!!  PENSIUNEA "LA VIOREL"

           Pensiunea noastra situata in Sibiu pe strada Lector Nr 2, la 2 minute de centrul istoric al Sibiului, va sta la dispozitie cu 13 camere dispuse pe doua nivele si un apartament cu 2 camere si living la mansarda cladirii, realizat integral din lemn. Camerele sunt duble cu pat matrimonial sau duble twin si camere triple si camere de 4 sau 5 persoane.
            In pensiunea noastra beneficiati de camere dotate cu grup sanitar propriu, bai cu cabina de dus, televiziune prin cablu, frigider in unitate, fax la receptie, internet si nu in ultimul rand de linistea de care aveti nevoie dupa o zi plina.

           pensiunea noastra va ofera urmatoarele tarife promotionale de cazare:
 -          camera dubla matrimoniala: 120 ron/ noapte/ 2 pers
       

 -          camera dubla twin :120ron/ noapte/ 2pers

-          camera dubla : 150 ron/noapte/2pers

-           camera single: 80 ron/noapte/1pers

           PENTRU GRUPURI MAI MARI DE 15  PERSOANE: 50 RON /noapte/ persoana!

          Preturile de mai sus sunt preturi de receptie care includ doar serviciul de cazare, la care se mai adauga inca 0,01% taxa hoteliera. In cazul in care sederea la noi este mai lunga, pretul se poate negocia. De asemenea si in cazul in care este vorba de grupuri. Daca se doreste si servirea mesei, doar in cazul grupurilor mai mari de 10 persoane, pretul se va stabili in functie de cerintele clientilor.
         Checkin-ul se face incepand cu ora 12, iar checkout-ul se face pana la ora 11:30.
              Receptia este deschisa non-stop, beneficiind astfel de asistenta 24h din 24.

              Pentru mai multe detalii vizitati site-ul http://www.pensiunealaviorel.ro/ , iar pentru rezervari ne puteti contacta  la numerele de telefon : 0269  211410  sau  0741 10 73 37.

 

         

Oferte speciale: